sanidoor6666是什么意思思

Welkom op de website van Sanitrend te Oostende - Sanitrend
home,page,page-id-7,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
SANITRENDUw betrouwbare partner voor verwarming en sanitair!ZONNEBOILER, COLLECTOREN & VACU?MBUIZENGoed voor je factuur én het milieu!WATERVERZACHTERSVerwijder overtollig kalk uit leidingwaterVLOERVERWARMINGHoger gevoel aan comfort!ONDERHOUD & REPARATIESOnderhoud of een reparatie nodig? Contacteer ons en we maken samen een afspraak.
WIE WE ZIJN
OVER ONS BEDRIJF
Sanitrend is een bedrijf dat gegroeid is door de jaren heen naar een serieuze onderneming met een klantenbestand om U tegen te zeggen. Gestart als klein installateur (eenmanszaak) voor particuliere woningen zijn we vandaag gegroeid tot een professioneel team dat instaat voor het ontwerp en de uitvoering van sanitair, centrale verwarming met condensketel, radiotoren of , warmtepompen en dit in hoofdzaak voor nieuwbouw en renovatie.
Wij Leveren
SNELLE & STIPTE SERVICE
Onderhoud of een reparatie nodig? Bel ons en we maken samen een afspraak. Onze medewerkers komen met plezier bij u ter plaatse en handelen alle zaken professioneel af.
Wij Hebben
RUIM AANBOD & VOORRAAD
In onze toonzaal en magazijn zijn kunt u terecht voor zowel sanitair, verwarming als wasverzachters. Grote voorraad aan toestellen en installatiematerialen.
Wij Bieden
GRATIS OFFERTES
Wij helpen u met uw project en staan u bij om al uw vragen te beantwoorden. Ontvang een gratis offerte en krijg bovendien korting bij zelfplaatsing.
WAT WE DOEN
BEKIJK ENKELE REFERENTIES
Laat u overtuigen en bekijk enkele referenties van onze geleverde kwaliteiten. Meerdere tevreden klanten gingen u reeds voor.
Oude mazoutketel vervangen door Remeha quinta pro 2 X 115kwhIn Centrale verwarming / Condensatieketels
Sanitaire installatie in particuliere woningIn Nieuwbouw / Sanitaire installaties / Totaalprojecten
Badkamer in nieuwbouwwoningIn Nieuwbouw / Sanitaire installaties / Totaalprojecten
Vloerverwarming in particuliere woningIn Centrale verwarming / Vloerverwarming
Overtuigd? Neem contact op en ontvang een gratis en vrijblijvende offerte
ONZE NIEUWSBERICHTEN EN PROMOTIES
...Het zit hem in de details Ziezo, uw droombadkamer is ge?nstalleerd met alles erop en eraan. Alles? Nee, hier en daar ontbreekt er nog een detail zoals een toiletrolhanger, een zeeppompje of een handdoekrekje. Zo’n details kunnen het verschil maken. Niet alleen omdat ze handig......ls badkamer specialist heeft RIHO een nieuwe vrijstaand wastafel model ontwikkeld. Het resultaat is de RIHO Dijon Solid Surface, een wastafel ontworpen die het best past bij een vrijstaand bad. De Dijon is een mooie aanvulling in het Solid Surface gamma....
ONZE MERKEN
Ontdek een uitgebreide wereld aan mogelijkheden in onze talrijke assortimenten. Onze verschillende merken en leveranciers leiden naar de juiste oplossing voor uw specifieke vereisten.
Voor een optimale weergave gebruikt deze site cookies, conform de EU wetgeving krijgt u dit bericht te zien.

我要回帖

更多关于 o2o是什么意思 的文章

 

随机推荐